Lifestyle Massage Noordwijk is verhuisd naar Noordwijkerhout!

 

Kijk voor de actuele tarieven van Lifestyle Massage Noordwijk / Noordwijkerhout op de website https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/.
De massagebehandelingen vinden in principe ook in Noordwijkerhout plaats, hoewel ik in sommige situaties op lokatie te boeken ben.

 
Ik maak in mijn aanbod een klein onderscheid tussen de tarieven voor massage en voor massagetherapie. Voor massagetherapie geldt voornamelijk dat er meer aandacht wordt besteedt aan intake, update en advies tijdens de afspraken. Dit is belangrijk wanneer wij constructief willen werken aan het langdurig verbeteren van een lichamelijke (of geestelijke) klacht. Daarnaast is dit een voorwaarde voor eventuele vergoeding door de zorgverzekeraars.
 

Aanbod Lifestyle Massage Noordwijk

 
Massagetherapeut Fieneke is bekend met diverse massagestijlen en -technieken. Deze zullen dan ook naar wens en inzicht gecombineerd worden tijdens de behandelingen. De ene keer zal er wat steviger en gerichter gewerkt worden, de andere keer juist meer ontspannend en verbindend. Dit kan per keer verschillen, afhankelijk van de klacht en wat er op dat moment nodig is. Samen maken wij de massage.
 
Voorbeelden van het aanbod van Lifestyle Massage Noordwijk zijn:

 • Ontspanningsmassage
 • Klachtgerichte massage (ook goed voor sporters!)
 • Massage van rug/schouders/nek/hoofd (30/45/60 minuten)
 • Zwangerschapsmassage (45/60/75 minuten)
 • Postnatale massage / Kraammassage (ook op lokatie)
 • Deep tissue massage (i.c.m. klachtgericht)
 • Triggerpointmassage (vorm van klachtgerichte behandeling)
 • Massage van benen/voeten
 • Voetreflexmassage (géén therapie)
 • Cupping therapie (i.c.m. andere klachtgerichte technieken)
 • Hoofdpijnmassage
 • Klankmassage (60 minuten, als aparte techniek)

 
De invulling van een massage stemmen we altijd samen af. Samen kijken wij naar wat op dat moment voor jou het beste is.
Mocht je specifieke wensen hebben, laat mij dat dan weten bij het maken van de afspraak. Dan kan ik mij daarop voorbereiden of vooraf beslissen dat ik niet de juiste massagetherapeut voor jou ben.
 

Welke massages worden vergoed?

 
Verscheidene massages van Lifestyle Massage Noordwijk / Noordwijkerhout worden door een aantal verzekeraars vergoed. Dit ligt aan de zorgverzekering, aan de massage én aan het aanvullende pakket dat jij hebt afgesloten. Neem contact op met jouw verzekering als je wilt weten of zij massagetherapeut Fieneke Rozema vergoeden.
 
Hier vind je een overzicht van de vergoedingen door zorgverzekeraars voor het huidige verzekeringsjaar. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.
 
De massages die voor vergoeding in aanmerking komen zijn de massages waarin wij samen gericht aan de slag gaan met een fysieke of geestelijke klacht. Dat kan bijvoorbeeld een chronische rugpijn of nekpijn zijn, maar ook dat je moeilijk kunt ontspannen of niet goed bij je gevoel kunt komen. Gewoon een fijne ontspanningsmassage komt dus niet in aanmerking voor vergoeding, maar een aantal behandelingen met als doel om jou bewuster te maken van je gespannenheid en hoe dat te verbeteren wél.
 
Vóór alle massages neemt Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijk / Noordwijkerhout een intake af, zodat zij een goed beeld krijgt van wat er bij jou speelt en waar jouw behoefte ligt. Voor een ontspanningsmassage of sportmassage kan dat heel kort, maar dan krijg je ook geen factuur mee. Voor een ’therapeutische massage’ wordt een wat uitgebreidere intake afgenomen en wordt ook een medisch dossier voor jou opgesteld. Dit is een wettelijke verplichting. In dat geval krijg jij ook altijd een factuur toegestuurd per e-mail, die vervolgens mogelijk door jouw verzekeraar vergoed wordt.
 

Betaling

 
Je kunt direct na de behandeling op een aantal manieren afrekenen:

 • met een Tikkie
 • contant (er is wisselgeld aanwezig)
 • directe overschrijving per bank-app
 • ING kan ook met een QR-code of betaalverzoek

 
Er is geen pinapparaat aanwezig in de praktijk!
 

Afspraak afzeggen?

 
Ben je onverhoopt verhinderd voor een afspraak? Officieel hou ik voor het afzeggen 24 uur aan. Ik kán besluiten om afspraken die niet op tijd worden afgezegd in rekening te brengen. Dit doe ik altijd bij afspraken waarbij iemand niet is komen opdagen zonder bericht.
 

Niet aanvullend verzekerd?

 
Wanneer je niet aanvullend bent verzekerd, of verzekerd bent bij een zorgverzekeraar die Lifestyle Massagetherapie (Noordwijk / Noordwijkerhout) niet vergoedt, dan ben je uiteraard nog steeds van harte welkom voor de therapeutische massages. Het enige verschil is dat jij geen vergoeding voor de massages krijgt. Het afnemen van een intake en het bijhouden van de behandelingen en vorderingen heeft een gunstige uitwerking op de massagetherapie en het is daarom van belang hier voldoende tijd aan te besteden.
 

Privacy

 
In het privacystatement van Lifestyle Massage Noordwijk kun je lezen hoe ik jouw privacy te allen tijde probeer te beschermen. Bij wet ben ik verplicht mijn boekhouding 7 jaar te bewaren. Hierop is het recht van vergetelheid niet van toepassing. Medische dossiers moeten bij wet 20 jaar bewaard worden, maar zal ik bij een een incidentele massage niet opstellen. Ook hierop is het recht van vergetelheid niet van toepassing. Ik gebruik professionele software om jouw privacy zoveel mogelijk te waarborgen!