Tarieven Lifestyle Massage Noordwijk

 
Massagebehandelingen:
30 minuten = € 30,-
45 minuten = € 40,-
60 minuten = € 50,-
75 minuten = € 63,-
90 minuten = € 75,-
 
Noot 1: Bovenstaande tarieven gelden voor massages in de praktijk aan huis in Katwijk noord. Lifestyle Massage Noordwijk heeft voorlopig geen praktijkruimte in Noordwijk, helaas… Wil jij graag dat ik bij jou thuis in Noordwijk kom? Dan geldt er een toeslag van €15,- plus eventuele parkeerkosten.
 
Noot 2: De therapeutische massage (met factuur voor de zorgverzekeraar) duurt de eerste keer altijd minimaal 60 minuten. Die tijd hebben we hard nodig voor intake, behandeling én advies. De vervolgbehandelingen gaan vanaf 45 minuten.
 

Aanbod Lifestyle Massage Noordwijk

Massagetherapeut Fieneke is bekend met diverse massagestijlen en -technieken. Deze zullen dan ook naar wens en inzicht gecombineerd worden tijdens de behandelingen. De ene keer zal er wat steviger en gerichter gewerkt worden, de andere keer juist meer ontspannend en verbindend. Dit kan per keer verschillen, afhankelijk van de klacht en wat er op dat moment nodig is. Samen maken wij de massage.
 
Voorbeelden van het aanbod van Lifestyle Massage Noordwijk zijn:
* Ontspanningsmassage
* Klachtgerichte massage (Ook goed voor sporters!)
* Triggerpointbehandeling
* Massage van rug/schouders/nek/hoofd (30/45/60 minuten)
* Massage van benen/voeten (30/45 minuten)
* Fasciarelease
* Cupping therapie (i.c.m. andere klachtgerichte technieken)
* Hoofdpijnmassage
* Medical taping (Ondersteunende techniek bij behandeling van een klacht.)
* Zwangerschapsmassage (45/60/75 min)
* Klankmassage (60 minuten, als aparte techniek)
 
De invulling van een massage stemmen we altijd samen af. Samen kijken wij naar wat op dat moment voor jou het beste is.
 

Welke massages worden vergoed?

Verscheidene massages van Lifestyle Massage Noordwijk worden door een aantal verzekeraars vergoed. Dit ligt aan de zorgverzekering, aan de massage én aan het aanvullende pakket dat jij hebt afgesloten. Neem contact op met jouw verzekering als je wilt weten of zij massagetherapeut Fieneke Rozema vergoeden. Alle gegevens van Lifestyle Massage Noordwijk vind je hier.
 
De massages die voor vergoeding in aanmerking komen zijn de massages waarin wij samen gericht aan de slag gaan met een fysieke of geestelijke klacht. Dat kan bijvoorbeeld een chronische rugpijn of nekpijn zijn, maar ook dat je moeilijk kunt ontspannen of niet goed bij je gevoel kunt komen. Gewoon een fijne ontspanningsmassage komt dus niet in aanmerking voor vergoeding, maar een aantal behandelingen met als doel om jou bewuster te maken van je gespannenheid en hoe dat te verbeteren wél.
 
Vóór alle massages neemt Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijk een intake af, zodat zij een beeld krijgt van wat er bij jou speelt en waar jouw behoefte ligt. Voor een ontspanningsmassage of sportmassage kan dat heel kort, maar dan krijg je ook geen factuur mee. Voor een ‘therapeutische massage’ wordt een wat uitgebreidere intake afgenomen en wordt ook een medisch dossier voor jou opgesteld. Dit is een wettelijke verplichting. In dat geval krijg jij ook altijd een factuur toegestuurd per e-mail, die vervolgens mogelijk door jouw verzekeraar vergoed wordt.
 
Voor de duidelijkheid zijn alle tarieven bij Lifestyle Massage Noordwijk hetzelfde. Bij de klachtgerichte / therapeutische massages gaat er alleen iets meer tijd zitten in intake / update en het advies voor zelfbehandeling & preventie.
 

Betaling

Je kunt gelijk na de behandeling op een aantal manieren afrekenen:
* contant (er is wisselgeld aanwezig)
* directe overschrijving per bank-app
* ING kan ook met een QR-code of betaalverzoek
* ik kan je een ‘Tikkie’ sturen
 
Let op: er is GEEN pinapparaat aanwezig in de praktijk!
 

Afspraak afzeggen?

Ben je onverhoopt verhinderd voor een afspraak? Graag op tijd afzeggen! Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren afgezegd worden, ben ik helaas genoodzaakt in rekening te brengen.
 

Niet aanvullend verzekerd?

Wanneer je niet aanvullend bent verzekerd, of verzekerd bij een zorgverzekeraar die Lifestyle Massage Noordwijk niet vergoedt, dan ben je uiteraard nog steeds van harte welkom voor de therapeutische massages. Het enige verschil is dat jij geen vergoeding voor de massages krijgt. Het afnemen van een intake en het bijhouden van de behandelingen en vorderingen heeft een gunstige uitwerking op de massagetherapie en het is daarom van belang hier wat tijd aan te besteden.
 

Privacy

In het privacystatement van Lifestyle Massage Noordwijk kun je lezen hoe ik jouw privacy te allen tijde probeer te beschermen. Bij wet ben ik verplicht mijn boekhouding 7 jaar te bewaren. Hierop is het recht van vergetelheid niet van toepassing. Medische dossiers moeten bij wet 15 jaar bewaard worden, maar zal ik bij een een incidentele massage niet opstellen. Ook hierop is het recht van vergetelheid niet van toepassing. Ik gebruik professionele software om jouw privacy zoveel mogelijk te waarborgen!