Veel mensen hebben regelmatig last van hun rug, nek en schouders. Massage kan uitstekend helpen om daar verlichting in te brengen!
Speciaal hiervoor biedt Lifestyle Massage Noordwijk een nek-, schouder- en rugmassage vanaf 30 minuten aan.
Dit is een doelgerichte, klachtgerichte massage van de probleemgebieden. Ideaal als noodzakelijk onderhoud voor het drukke lichaam!
 
* Nekmassage Noordwijk
* Schoudermassage Noordwijk
* Rugmassage Noordwijk
 

Klachtgerichte massage van nek en schouders

Stijfheid en spanning in nek en schouders is een klacht die ik als massagetherapeut vaak in mijn praktijk voorbij zie komen. Dit komt onder meer door overbelasting in het werk: de moderne mens zit vaak lang achter de computer en heeft het over het algemeen erg druk… Hierdoor kunnen klachten in de schouderregio, borstregio, rug én armen ontstaan.
 
Overbelasting van de schouderregio kan ook ontstaan door spanning en stress. Hier gaat het dus meer om emotionele belasting, waardoor wel echte fysieke problemen ontstaan.
 
Met massage kunnen we proberen om de spieren weer tot herstel aan te zetten. Ik zal dit altijd gericht en met beleid doen, waarbij we pijn zoveel mogelijk vermijden. Zo kunnen we tegelijkertijd een moment van ontspanning bereiken — iets wat het herstel zeker zal helpen!
 

Op tijd behandelen met massage!

Mijn advies is altijd om niet te lang met klachten rond te lopen. Veel mensen hanteren de filosofie “het gaat wel weer over”, wat vaak een combinatie van ‘Hollandse nuchterheid’ en een (té) druk leven is… Echter, spieren die constant worden overbelast, om wat voor reden dan ook, krijgen niet voldoende gelegenheid om te herstellen. Daar kan een massage dan prima bij helpen!
 
Mijns inziens is het áltijd beter om erger te voorkomen. Wakker worden en merken dat je nek niet meer goed wil draaien, dat is vervelend! Gevaarlijk soms ook trouwens, met name in het verkeer… Ditzelfde geldt voor andere klachten in de schouderregio, die vaak geleidelijk steeds erger (én pijnlijker) worden. Beter voorkomen dat genezen, is daarom het devies. Masseren ter preventie!
 

Klachtgerichte massage van de rug

Voor klachten in de rug geldt eigenlijk hetzelfde. Pijn de in onderrug is vervelend, terwijl dit vaak goed te verhelpen is. Er kan hier sprake zijn van overbelaste spieren die goed gemasseerd kunnen worden. Dit doe ik dan ook met grote regelmaat!
 
Maar even zo vaak is een correctie in de houding een belangrijk element voor herstel. Soms is de zithouding op kantoor of in de auto niet ideaal, soms is het de stand van het bekken. Hierin kan ik u als gediplomeerd massagetherapeut adviseren en eventueel doorverwijzen naar andere disciplines
 
Wees welkom bij Lifestyle Massage Noordwijk voor professionele massage van de klachtgebieden, inclusief advies ter bevordering van het herstel!