Let op: massagepraktijk Lifestyle Massage Noordwijk is verhuisd naar Noordwijkerhout!

Daar ben jij nog steeds van harte welkom voor een professionele massage, verzorgd door massagetherapeut Fieneke. Het werk van Lifestyle Massage Noordwijkerhout wordt ook nog steeds door diverse zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten. Kijk hier voor meer informatie: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/tarieven-massagetherapie/
 
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Dit is een beroepsvereniging met een goede naam en brede erkenning. Helaas zijn er toch meerdere zorgverzekeraars die massagetherapie niet vergoeden. Informeer daarom zorgvuldig of jouw zorgverzekeraar wel of niet het werk van Lifestyle Massagetherapie erkend als dit belangrijk voor jou is.
 
Je hebt géén verwijzing van de huisarts nodig. Voor massagetherapie is het wel belangrijk dat je bereid bent om samen met mij naar je klacht te kijken. Denk hier bijvoorbeeld aan de oorzaak van en omgang met fysieke pijnklachten, het verbeteren van je lichaamshouding of het verminderen van ernstige stress en zorgen.
 
Om deze reden besteden wij bij massagetherapie dus ook altijd een deel van de behandeling aan praten (coaching, advies, preventie). Wil je dat niet? Geen probleem, boek dan gewoon een ‘normale’ massage!
 

Officiële gegevens van Lifestyle Massage Noordwijk

 
De hoogte van de vergoedingen staat vermeld in de voorwaarden van jouw aanvullende polis. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact op met jouw zorgverzekeraar op basis van onderstaande gegevens:
 
Officiële naam: Lifestyle Massagetherapie
AGB-zorgverlenersnummer: 90105578
AGB-praktijkcode: 90064864
VBAG lidnummer: 21806003
RBCZ registratienummer: 180661R
Facturen prestatiecode: 24005 – ‘Behandeling overige natuurgeneeskunde’
(Zilveren Kruis werkt tegenwoordig met de prestatiecode 24017 voor massagetherapie)
 

De waarde van massage

 
Mocht je graag een aantal sessies massagetherapie willen afnemen, dan ben je van harte welkom!
Wanneer je zorgverzekeraar Lifestyle Massagetherapie niet vergoedt dan kan je natuurlijk altijd beslissen om zelf te betalen. In mijn optiek is jouw lichaam dat natuurlijk meer dan waard! Wanneer de polissen in november bekend worden kun je uiteraard ook besluiten om naar een zorgverzekeraar over te stappen die de behandelingen van massagetherapeut Fieneke wél vergoed.
 
Vanuit de praktijk kan ik zeggen dat veel mensen baat hebben bij een regelmatige massage. Dit zorgt onder andere voor een soepeler lichaam, rustiger geest, diepere slaap, betere spijsvertering (door de hogere mate van ontspanning) en duidelijk minder lichamelijke klachten op den duur. Op tijd een aantal massages ondergaan kan dus ook voorkomen dat jij later met ernstigere klachten komt te zitten.
 

Afspraak maken voor een massage

 
klik hier voor het maken van een afspraak.
Op de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout vind je ook meer informatie over de openingstijden en tarieven, het verschil tussen massage en massagetherapie en de diverse massagetechnieken die massagetherapeut Fieneke beheerst.
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!
 
Hartelijke groet,
Fieneke Rozema – Massagetherapeut
Lifestyle Massage Noordwijk/Noordwijkerhout