De nieuwe polissen van de zorgverzekeraars voor 2020 zijn bekend. Wil jij weten of de massages van Lifestyle Massage Noordwijk ook voor jou vergoed worden? Een collega van mijn beroepsvereniging heeft onderstaand overzicht gemaakt op basis van het uitpluizen van alle websites van de zorgverzekeraars.Voor zover bekend zitten er geen fouten in, maar mocht dat wel zo zijn dan is Lifestyle Massage Noordwijk niet aansprakelijk. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met jouw zorgverzekering om jouw persoonlijke vergoeding bevestigd te krijgen.

Lifestyle Massage Noordwijk wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars die ook niet in onderstaand schema opgenomen zijn. Dit geldt helaas ook voor Zorg en Zekerheid, die veel alternatieve/complementaire behandelingen in het geheel niet vergoeden.

Steeds minder vergoeding

Over het algemeen kan gesteld worden dat er door elke verzekeraar een stuk minder voor de alternatieve / complementaire behandelingen uitgekeerd wordt. Deze ontwikkeling zien we al langer; de kosten van de zorg zijn nu eenmaal te hoog aan het worden in Nederland…

Een simpel advies is dan ook om goed te kijken wat de meerwaarde van een aanvullende verzekering voor jou is. Wat verwacht je te gaan gebruiken versus waar betaal je voor, en hoeveel? Het kan namelijk ook zijn dat het financieel voordeliger is om een aantal sessies zelf te betalen en juist geen aanvullende verzekering te nemen. Deze afweging is voor eenieder anders.

Zakelijke gegevens Lifestyle Massage Noordwijk

De relevante zakelijke gegevens van Lifestyle Massage Noordwijk zijn:
KvK-nummer: 63792788
AGB-zorgverlenersnummer: 90105578
AGB-praktijkcode: 90064864
VBAG lidnummer: 21806003
RBCZ registratienummer: 180661R
Facturen krijgen prestatiecode 24005: “Behandeling overige natuurgeneeskunde”