Sinds de lente van 2017 voert massagetherapeut Fieneke haar massagepraktijk in het pand van Lifestyle Chiropractic in Noordwijk. Daarvoor is zij als masseuse onder meer werkzaam geweest in Voorhout en Katwijk. Vanaf 2018 zullen de massagewerkzaamheden van Fieneke voornamelijk in Noordwijk geconcentreerd zijn, wat betekent dat zij hier veel te vinden is en ruim beschikbaar probeert te zijn. Naast het masseren in Noordwijk werkt Fieneke soms ook als bedrijfsmasseur (gezond houden van personeel is belangrijk!) en zal zij les gaan geven bij Opleidingsinstituut Ransijn // massageopleiding Massage in Beweging te Alphen a/d Rijn.

 

Massage in Noordwijk

Massagetherapeut Fieneke ondersteunt met haar massagebehandelingen het herstelproces van een aantal van de cliënten van de chiropractor. Daarnaast heeft zij ook veel cliënten die haar via deze website of via aanbevelingen van vrienden vinden. Deze cliënten komen soms voor de ontspanning en soms komen omdat zij klachten hebben die met een goede massage een heel stuk minder worden.
 
De massagebehandelingen van Lifestyle Massage Noordwijk kunnen ter ondersteuning zijn van andere behandelaars, zoals fysiotherapie, chiropractie en osteopathie. Communiceer dit wel áltijd met degene die jou behandelt! De massagebehandelingen van Lifestyle Massage Noordwijk kunnen als ook op zichzelf staand traject of als een enkele sessie geboekt worden, ter verlichting van klachten en/of ter ontspanning. De massages van Lifestyle Massage Noordwijk zijn professioneel en massagetherapeut Fieneke heeft grote kennis van het lichaam en veel gevoel in haar handen.
 

Even Voorstellen!

Mijn naam is Fieneke Rozema (37) en ik ben afgestudeerd als Massagetherapeut op HBO-niveau bij Esoterra te Bilthoven. Rond april 2018 hoop ik voor mijn massagebehandelingen ook vergoeding via de zorgverzekeraars te kunnen bieden vanuit het aanvullende pakket!
 
Ik beheers veel technieken, zoals klachtgerichte massage, klassieke massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, cupping therapie, zwangerschapsmassage, holistic pulsing, pijn-reducerende massage, en meer! Een uitgebreidere beschrijving van de verschillende massagestijlen die ik aanbied kun je vinden op deze website.

Op dit moment hanteer ik de volgende prijzen:

30 minuten € 30,-

45 minuten € 43,-

60 minuten € 55,-

Al deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Er is geen pin aanwezig in mijn praktijk… Betalingen kunnen contant of via overschrijving, bij voorkeur direct met een app op je telefoon.

Tot ziens bij Lifestyle Massage Noordwijk!