Massagepraktijk Lifestyle Massage Noordwijk is tegenwoordig gevestigd in Noordwijkerhout. Daar ben je van harte welkom voor een professionele ontspannende of klachtgerichte massage. Zie ook de nieuwe website van de praktijk: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl.
 
Op de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout vind je ook de actuele openingstijden. T/m woensdag 15 december 2021 zijn mijn officiële werktijden (wanneer mijn peuterdochter naar de opvang is) in principe als volgt:
 
Maandag van 13:30 tot 18:00 uur
Dinsdag van 8:30 tot 14:45 uur
Woensdag van 8:30 tot 17:45 uur
Donderdag van 8:30 tot 12:45 uur
Vrijdag van 8:30 tot 12:45 uur
 
In de avonden ben ik eventueel ook beschikbaar voor massage. Ik masseer dan in de woonkamer terwijl mijn dochter boven slaapt. Vraag gerust naar deze optie als dit voor jou geen probleem is.
 
Hartelijke groet,
Fieneke Rozema
Massagetherapeut van Lifestyle Massage Noordwijk / Noordwijkerhout