Beste (potentiële) cliënten,

Soms neemt het leven een onverwachte wending. In mijn geval is dat een zwangerschap, waardoor ik de komende tijd helaas niet kan werken.

Lifestyle Massage Noordwijk is GESLOTEN van juni 2019 tot en met september 2019.

Vanaf mei 2019 kan ik al geen nieuwe cliënten meer aannemen, want voor mijn gezondheid is het tijd om rustig te gaan afbouwen.

Vanaf oktober 2019 hoop ik weer rustig te kunnen beginnen met het werken in de praktijk.
Let wel: dit zal waarschijnlijk op een andere lokatie zijn (bij voorkeur wel in Noordwijk) en ik zal beperkter beschikbaar zijn i.v.m. de zorg voor een kleine baby. Ik ben wel absoluut voornemens weer te gaan werken, omdat massage(therapie) en andere vormen van lichaamswerk mij enorm interesseren! Wanneer er meer duidelijk is, zal ik dat ook via deze website communiceren. Tot die tijd zal ik werken aan meer informatie op deze website, waardoor nog duidelijker zal worden waarom massage zo goed voor de gezondheid kan zijn!

Hopelijk tot ziens!
Hartelijke groet,
Fieneke Rozema
Massagetherapeut
Lifestyle Massage Noordwijk